Kun suuria mullistuksia tapahtuu, ei sitä osaa olla niitä ylös laittamatta. Niimpä päätin taas aloittaa. Tilanteesta että olen raskaana!! Kummallinen väsymys on ollut vieraana jo melkein viikon ajan ja se jos mikä on vierasta meikäläiselle!! Samoin ihmetytti entisestään tarkentunut nenä sekä hiukkasen aaltoileva etova olo. Ja kun oli kulunut kp 27/ n.30, tein testin. Ensin ei mitään. Hetken päästä ehkä jotakin...ja lopulta kaksi viivaa!! Toinen haalea mutta aivan selkeä viiva!! Hetken aikaa pääni sisässä vilisi tuuhannen ajatusta sikinsokin: mitä? raskaana- minäkö?? taasko??? miten me selvitään???? Eli niitä klassisia. Ja jos sanotaan että toinen plussaus menee siinä sivussa lähes olan kohautuksella niin ei täälllä. Kädet tärisi samalla lailla kuin esikoisen plussasta ja pulssi hakkasi sataa!! Ihanaa. Niin ihanaa!!!! Sormet ja varpaat ristissä toivotaan että meille tulee vauva maaliskuussa 2006!! Miehen kommentti oli Täh?? Kun kerroin että nyt on löytynyt syy mun väsymykseen- raskaus. Koko ilta meni silläkin asiaa sulatellessa mutta on ihanan innostunut ollut nyt nämä parisen päivää kun asiasta on tiedetty. Meidän pienestä pojasta tulee isoveli kun ikää on nipa nappa 1v 7kk. Voi äidin vauvaa!

Mitäpä muuta. Me saadaan tänään vieraita Englannista. Tuttavaperhe tulee kyläilemään. Heistä majoittuu kaksi meille. Kumpikaan ei puhu suomea. Great. Ja mulla kun on todistettavasti jumalattoman huono kielipää ja yo- todistuksessakin enkusta A. Noo, sönkätään jotakin sitten.

Kohtapa lähden viemaan tuota poikasta hoitoon jotta saan siivottua. Ei tuoon täystuhon kanssa saa mitään tehtyä kunnolla. Ja siivottva on, eihän vieraita tänne sikolättiin voi muuten päästää.