Maanantai 1.8.2005 ja rv 6+3

Nyt se päivä sitten koitti. Se kauan kauhulla odotettu. Iskämies lähti sinne toiselle puolelle maailmaa työreissuun- kuukaudeksi!! Huomennahan se vasta siellä ihan virallisesti on kaikkien lentojen jälkeen. Kai tämä ikävä sit helpottaa kun saadaan iskämies nettiyhteyden päähän. Eniten surettaa Miron takia. Tuo pieni iskä- eani kun ei taida ymmärtää minne iskä yhtäkkiä on mennyt..?! Noo, kuukausi on toisaalta lyhyt aika. Ja nyt kun se on sinne lähtenyt, jokainen päivä on lähempänä iskän kotiin tuloa!!

Raskausrintamalla: pahoinvointia piisaa ja väsymystä riittää!! Uskomatonta miten sitä huonoa oloa voikin riittää ihan koko päiväksi asti!! Tähän asti helpotusta on tuonut mm. mustaherukkamehu (kylmä!!), jäävesi ja ranskikset!! Nukkua pitää päikkärit joka päivä, muuten ei jaksa. Ja tuo pieni mies kun ei anna hetkenkään rauhaa niin tämä mamma on aika kuittia kamaa...Onneksi tuo pienimies on nyt oppinut kääntämään taaperokärryään niin ettei matka lopu aina seinään!! Jee!!

kovasti sitä yrittää keksiä kaikkea ohjelmaa nyt tuleviksi viikoiksi. Ja onhan sitä. Huomenna on hieroja, treffaan kaveria, ke:na pitäis treffailla kavereita, viikon päästä on eka neuvola!!! Alkuraskauden ultraankin yritin aikaa. En saanut. Siispä se jää väliin, kuten jäi viimeksikin. Sinne np- ultraan siis ekaan ultraan. Ja siellä vasta nähdään onko masussa elämää...(tästä pahoinvoinnista päätelleen luulisi olevan..)

Mutta nyt hommiin....